Programma voor kopersbescherming

Als je een domeinnaam aanschaft via Dan.com, word je automatisch gedekt door ons unieke Programma voor kopersbescherming. Lees meer over hoe we je veilig houden op onze pagina Vertrouwen en veiligheid.

Naast ons veilige proces voor de eigendomsoverdracht van domeinen, controleren we alle transacties nauwgezet. Lijkt er iets vreemd, dan ondernemen we direct actie. En als de verkoper zijn belofte niet nakomt, betalen wij je binnen 24 uur terug.

Snelle en makkelijke overdracht

98% van alle transacties voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen wordt binnen 24 uur voltooid. De verkoper draagt het domein eerst aan ons over en vervolgens sturen wij je speciaal voor jou opgestelde verhuisinstructies. Hulp nodig? Onze specialisten voor de overdracht van domeinnamen helpen je gratis verder.

Betalingen zonder gedoe

Betaal via bankoverschrijving en krijg 1% korting of gebruik een van de populairste betalingsmogelijkheden van onze betalingsverwerker, Adyen. Adyen is het betalingsplatform bij uitstek voor toonaangevende techbedrijven zoals Uber en eBay.

De domeinnaam

ezelsoren.nl

is te koop!
HONEYCOMBS
Aangeboden door
HONEYCOMBS

Geïnteresseerd in dit domein?

Vraag een prijsopgave aan van de verkoper.

Prijsopgave aanvragen

  • )Gratis Eigendomsoverdracht
  • )Gratis Transactieondersteuning
  • )Veilige betalingen
HONEYCOMBS
Aangeboden door
HONEYCOMBS

kopersbescherming programma
Snelle en makkelijke overdracht
Betalingen zonder gedoe

De simpele, veilige manier om domeinnamen te kopen

Het maakt niet uit wat voor soort domeinnaam je wilt kopen, wij zorgen ervoor dat de transactie eenvoudig en veilig verloopt.

Hoe het werkt )

Maak kennis met de eigenaar van ezelsoren.nl

HONEYCOMBS
HONEYCOMBS

Lid sinds 30-08-2016

Klasse domeinnaam, helder en logisch. Pakkend voor een goede eerste, professionele indruk. Makkelijk uit te spreken, te onthouden én door te vertellen. In de praktijk wordt uw investering vlot terugverdiend door de marketingkracht van een kwaliteit domeinnaam, maar kunt u nog jaren van het domein blijven genieten, iedere dag opnieuw!

In de richtprijs zijn naast de basiskosten voor aankoop en registratie, onze werkuren berekend voor professioneel onderzoek, aankoop en beheer - hierboven komt een marge bepaald op basis van de meerwaarde van het domein voor eigen gebruik, bestaande klanten of andere relaties - maar mogelijk is de meerwaarde voor uw project nog groter.

Dit unieke domein kan slechts door 1 enkele partij worden aangekocht, gehuurd of geleased. Wees anderen voor en koop de naam zonder onderhandelen voor de vraagprijs of doe een goed bod! Biedingen zijn bindend, maar minimum bieddrempels op het DAN platform staan verder los van onze prijs of de marktwaarde. U kunt wel een prijsopgave aanvragen.